Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(12 maart 2019)

 

Kwaremont Blond van brouwerij De Brabandere is een krachtig blond bier. Aroma's van tropisch fruit en een pittige afdronk. Het bier heeft dezelfde naam als de beroemde Oude Kwaremont berg in de Vlaamse Ardennen. Vele Vlaamse Wielerklassiekers gaan over deze berg heen. Het alcohol percentage is gelijk aan het stijgingspercentage van deze berg. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,6%.

 

 

Grampa Sour Kiwi Berliner Weisse van brouwerij 4 Islands Brewing is een licht, verfrissend en enigszins zuur om een heerlijk warm weerbier te maken. De vrucht verschijnt als een heerlijk element van scherpte en frisheid. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 3,2%.

 

American Thirst van brouwerij Bierverbond maken een tarwebier op een unieke manier. In tegenstelling tot de Duitse en Belgische tarwebier-varianten gebruiken zij Lager gist. Deze koude vergisting zorgt voor een zuiver moutkarakter. De gebruikte hop is traditioneel Amerikaans die aan de tarwesmaak een frisse fruitigheid van citrus toevoegen. Het eindresultaat is een heerlijk drinkbaar tarwebier dat je na elke slok doet verlangen naar de volgende. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5%.

 

Smaragd van brouwerij De Witte Leeuw is een licht troebel, blond bier met witte kop. In de geur komt limoen, stro en mout naar voren. De Lentebock heeft een fruitige, ietwat bittere smaak, waardoor die lekker doordrinkbaar blijft voor de warme dagen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,2%.

 

 

Summer of '19 van brouwerij de Molen starte allemaal in 2017, het jaar van de 50ste verjaardag van de legendarische ‘Summer of Love’ (1967), brouwde De Molen het bier Summer of ’17. Maar waarom zou het feestje daar moeten stoppen? Daarom sindsdien elk jaar een nieuwe: ‘Summer of …’! Een heerlijk lichte Berliner Weisse met – dit jaar – cranberries. Voor een zomer om nooit te vergeten! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4,8%.

 

 

 

Wheat Impact van brouwerij Jopen is gebrouwen met 100% Nederlandse tarwe en 100% Oostenrijkse hop. SMASH staat voor Single Malt en Single Hop. Een zomerse, mistige Weizen met tonen van banaan. Comet hop zorgt voor tonen van grapefruit, gras en rozen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5%.

 

 

 

 

 

La Trappe Tripel goudblond met een witte schuimkraag. fruitige geuren van perzik en abrikoos gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en lichtmoutig karakter. Afdronk is bitter en licht droog. Klassiek en krachtig trappistenbier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%.

 

 

 

Affligem Tripel. Amber, goudgoudkleurig, helder, met een grote standvastige witte schuimkraag. Fruitige zoet aroma's bepalen het gezicht van de koning der abdijbieren. Deze Tripel heeft een stevige body en toch een frisse smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Hefeweissbier wordt vaak gezien als de Moeder van alle Weizenbieren. Deze topper wordt over de hele wereld bejubeld. Niet voor niets, want het is een geweldig bier met een volle body, fruitige aroma's van banaan en natuurlijk het kenmerkende kruidnageltje. Dit bier gaat geweldig met salades, vis en uiteraard ook met Beierse worstspecialiteiten. Een bier geschikt voor elk moment op de dag. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

De Koninck APA wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!!  OP=OP!!

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!